„Fara mobilizare, ne trezim cu guvern de penali PSD + ALDE”, avertizeaza Cristian Ghinea

Fostul ministru tehnocrat al Fondurilor Europene Cristian Ghinea, considera ca USR va produce o surpriza placuta la alegerile parlamentare din 11 decembrie dar atrage atentia ca românii trebuie să se mobilizeze la vot dacă nu vor să aibă parte de un guvern de penali PSD-ALDE, formaţiunea lui Tăriceanu fiind un „tomberon folosit de PNL pentru a strânge penalii lor.”

Cristian Ghinea

Cristian Ghinea (foto: TVR)

Dacă românii nu se mobilizează să iasă la vot vom avea „un guvern de penali PSD ALDE”, a spus Ghinea – momentan candidat pe listele USR la Parlament – într-un interviu acordat publicaţiei Gândul.

Cristian Ghinea a mai declarat că, in ciuda faptului ca nu este destul de cunoscut in provincie, USR va fi surpriza acestor alegeri, reamintind faptul că un sondaj recent comandat de formaţiunea sa la Kantar-TNS arată că Uniunea Salvati Romania ar obţine 19% dintre voturi la alegerile din decembrie, cu 1% peste PNL. Partea proastă este că PSD are deja 40%… a opinat Ghinea.

„Vestea proastă este că PSD-ul are 40%, Doamne fereşte, dacă rămâne această prezenţă la vot, dacă oamenii nu se mobilizează, o să avem un guvern de penali PSD ALDE, pentru că asta se prefigurează. (…) ALDE în sine este un partid creat pentru a strânge penalii de la PNL. ALDE în sine este un tomberon folosit de PNL pentru a strânge penalii lor. Deci avem o coaliţie a penalilor”, a mai declarat tehnocratul.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.