(AUDIO) Interceptarile convorbirilor telefonice Vlad Filat vs. Ilan Shor, dezvaluite de Renato Usatii

Liderul Partidului Nostru din Republica Moldova a pus pe jar toata scena politica locala dupa ce a dezvaluit public cateva convorbiri telefonice compromitatoare dintre liderul PLDM Vladimir Filat si primarul din Orhei Ilan Shor. Pe de alta parte, aceste convorbiri par sa puna presiune pe insusi Renato Usatîi care si-a luat zborul spre Moscova deoarece interceptarea telefoanelor este un lucru ilegal ce incalca dreptul la secretul corespondentei si prin urmare procuratura generala a inceput o ancheta.

renato usatii

Renato Usatii (foto: moldova24.info)

Revenind la continutul conversatiilor, Vlad Filat i-ar fi promis lui Ilan Şor să îl protejeze de orice problemă din partea şefului guvernului şi l-a avertizat că situaţia din ţară se inrautateste. Asta o spune seful gruparii pro-ruse Partidul Nostru, Renato Usatîi.

Usatîi a făcut publică şi înregistrarea unei convorbiri telefonice despre care spune că ar fi avut loc între şeful PLDM şi primarul de Orhei în data de 13 octombrie. De mentionat că autenticitatea înregistrării nu a fost confirmată deocamdata.

Politicianul dă de înţeles că situaţia este foarte instabilă şi că ar prefera să plece pentru câteva zile.

Într-o altă interceptare făcută publica, datată cu începutul lunii octombrie, Filat pare să ceară voalat bani de la Ilan Şor.
Tot despre cash, cei doi au discutat şi la sfârşitul lunii septembrie.

Interlocutorii au dezbatut şi o posibilă implicare a lui Ilan Şor în scena politică. Afaceristul din Orhei a cerut de la fostul premier sfaturi cu privire la infiintarea unui partid politic.

Audio: Interceptare convorbire Vlad Filat – Ilan Shor

Audio: Inregistrare Filat vs. Shor pe 10/10/2015

Audio: Discutie telefonica Ilan Sor vs Vladimir Filat pe 09/10/2015

Audio: Filat Vs. Shor, convorbire pe 28/09/2015

Pentru mai multe interceptari audio, vizitati pagina youtube a lui Renato Usatii.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.