ICCJ se misca prea repede! Inalta Curte reface completurile de 5 judecatori in conformitate cu decizia CCR, spre dezamagirea lui Dragnea care incerca sa mai traga de timp

S-a tras la sorți un nou complet pentru procesul lui Dragnea. ÎCCJ se mișcă repede, spre disperarea lui Dragnea care a solicitat ca tragerea la sorți să fie anulata si amânată până la publicarea motivației CCR. Lui Dragnea i se pare că nici noul complet de judecată nu-l avantajează in dosarul ce-l vizează.

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea pare nemultumit de noul complet de 5 judecatori de la ICCJ (foto: b1.ro)

Probabil că in curand urmează să conteste tragerea la sorți pe motiv că bolurile erau transparente și bilețelele nu erau băgate în bile opace, ca la UEFA.

Sau, după cum ziceau cei de la kmkz, posibil ca Dragnea sa prefere un complet de 5 condus de Gâdea, si cu distinsi membri precum Badea, Ciuvică, A. Ursu și Morsa Competentă.

De notat ca Înalta Curte de Casație și Justiție a reluat in regim fulger procedura de desemnare a membrilor completurilor de cinci judecători ca urmare a deciziei de miercuri a Curții Constituționale, care a stabilit că există un conflict juridic de natură constituțională între instanța supremă și Parlament, iar completurile de cinci judecători trebuie refăcute.

Tragerile la sorţi pentru desemnarea membrilor completurilor de cinci judecători pentru anul în curs au avut loc, vineri, la sediul ÎCCJ.

Cine sunt magistrații care judecă procesul lui Dragnea?
„Completul 1” de 5 judecători în materie penală de la instanța supremă, care se va ocupa de dosarul lui Liviu Dragnea, are urmatoare componenta:
Rodica Cosma
Horia Valentin Șelaru
Cristina Simona Neniță
Maria Francisca Vasile
Ioana Alina Ilie

Supleanții pentru completul 1 penal sunt: Tatiana Rog, Florentina Dragomir, Andrei Claudiu Rus, Luciana Mera și Săndel Macavei.

Până acum, Completul 1 a fost condus de vicepreşedintele ICCJ Iulian Dragomir, iar membrii titulari au fost magistrații Simona Cristina Neniţă, Daniel Grădinaru, Florentina Dragomir şi Lavinia Lefterache. Supleanţii erau judecătorii Maricela Cobzariu, Dan Andrei Enescu, Valentin Horia Șelaru şi Silvia Cerbu.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.