Ziua Nationala a Romaniei: 30 de autocare cu pesedisti asteptate la parada de 1 Decembrie

Se pare ca naravul electoral al social democratilor nu se schimba nici macar de Ziua Nationala a Romaniei. Primaria municipiului Bucuresti, pastorita de Gabriela Firea, a aprobat utilizarea a 30 de autocare pentru a aduce suporteri PSD la parada organizata cu ocazia Zilei Nationale, potrivit HotNews.ro.

miting psd

Suporteri PSD asteptati la parada de 1 Decembrie (foto: Facebook)

Autocarele vor fi parcate in vecinatatea Complexului Expozitional Romexpo, iar afluirea si defluirea participantilor se vor face in mod individual. Conform HotNews.ro, social democratii au cerut aprobare pentru inca 20 de autocare.

Tot 1 Decembrie, incepand cu ora 18.00, este anuntat in Piata Victoriei un nou protest marca Coruptia ucide, impotriva modificarilor Legilor Justitiei, existand riscul ca evenimentele sa se suprapuna.

HotNews a solicitat telefonic un punct de vedere Primariei Capitalei, dar pana la ora publicarii articolului nu au primit niciun raspuns.

„1 decembrie 2017, intre orele 07.00 – 18.00, pentru participarea la parada Zilei Nationale a Romaniei, vor sosi in Bucuresti cca. 30 de autocare, care vor stationa in locuri special amenajate in acest sens, in zona invecinata cu intrarea C a Complexului Expozitional Romexpo, asa cum declara organizatorul. Afluirea si defuirea participantilor se vor face in mod individual si nu se va afecta traficul pietonal si rutier din zona. Conform prevederilor art. 12 alin. 1 lit, d din Legea 60/1991 republicata, organizatorul adunarii publice va delimita spatiul de desfasurare prin semnalizare distincta si vizibila. Totodata organizatorul, sub indrumarea si supravegherea fortelor de ordine de la fata locului, va lua masuri pentru asigurarea unui perimetru de siguranta suficient pentru eliminarea eventualelor situatii generatoare de risc la adresa participantilor, unde nu va fi permisa parcarea vehiculelor destinate transportului”, se arata in protocolul aprobat de Primaria Capitalei si obtinut de HotNews.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *