Ziaristii.com acuză Romania TV de furt de proprietate intelectuală

Intr-un articol intitulat „Tâlharii lui Tudorel îți sparg casa, hoții lui Ghiță îți fură știrea!„, proaspătul portal online „Ziaristii.com” scrie că „n-a trecut o zi de când am lansat site-ul, că s-au și repezit prăduitorii să ne fure o exclusivitate!

Grigore Cartianu Laurentiu Ciocazanu

Grigore Cartianu si Laurentiu Ciocazanu, fondatorii portalului Ziaristii.com (foto: ziaristii.com)

„România TV a preluat integral articolul „Șefa Protocolului de la Cotroceni a fost jefuită. I-a fost spartă casa când era la paradă cu Iohannis” și l-a publicat pe romaniatv.net fără precizarea sursei.

Mai mult, televiziunea lui Sebastian Ghiță i-a atribuit un autor (Iulian Tudor) și chiar o sursă: romaniatv.net!!!

Cei de la România TV n-au făcut efortul de a prelucra știrea, ci au făcut un penibil copy/paste. I-a durut mâna să scrie conform ziaristii.com sau relatează ziaristii.com. Nu s-au limita nici la o vinovată omisiune, ci au ținut să precizeze că ei sunt autorii dezvăluirii.

Articolul a fost preluat apoi de multe site-uri, care au precizat ca sursă… romaniatv.net!” Citeste mai mult pe Ziaristii.com.

Ziaristii.com este un website media lansat chiar in ziua Centenarului Marii Uniri de Grigore Cartianu și Laurențiu Ciocăzanu, „doi gazetari hotărâți să ne apărăm țara până la capăt, cu arma noastră cea mai eficientă: cuvântul„.

Cei care sunt adepții sloganului „Jos PSD! Jos corupții! Jos Ciuma Roșie!”, merită sa arunce o privire pentru a vedea mai exact „cine sunt si ce vor” cei doi jurnaliști mentionați mai sus.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.