Liviu Dragnea despre mitingul din 10 august: Tentativa de lovitura de stat cu o organizare paramilitara si finantare externa

Mitingul din 10 august organizat de diaspora romaneasca, pare sa dea batai serioase de cap guvernantilor care mai au un pic si o sa-si declare propria populatie ca fiind…terorista.

liviu dragnea

Liviu Dragnea (foto: wikimedia)

Liviu Dragnea a declarat duminică la Antena 3 că ”are informații, care vor apărea săptămâna viitoare” că mitingul din 10 august a fost finanțat din străinătate, că a existat o organizare paramilitară și că a fost o tentativă de lovitură de stat. Dragnea a refuzat să spună de unde știe aceste informații.

În 10 august, instituțiile statului nu au acționat ilegal, și-au făcut datoria, respectând legislația și regulamentele

Au fost proteste finanțate și din străinătate. A fost o tentativă de lovitură de stat. E mai puțin important de unde știu. Săptămâna viitoare vor ieși informații despre organizarea de tip paramilitar, despre finanțarea din străinătate. Sper ca DIICOT și Parchetul General să ancheteze, a mai spus Dragnea potrivit portalului G4media.

Credit foto: Partidul Social Democrat [CC BY 2.0 ], via Wikimedia Commons

Comments

comments

1 Response

  1. septembrie 10, 2018

    […] la Antena 3 ca „saptamana viitoare” vor aparea dovezile ca protestul din 10 august a fost o tentativa de lovitura de stat si ca a fost finantat din […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.