Farsa terorista la Ploiesti dupa atentatul de la Londra

Cinci tineri „inteligenti”, dintre care patru minori, sunt la centrul unei investigatii a Politiei din Ploiesti, dupa ce au simulat un atac terorist in centrul orasului. Iar momentul ales de cei 5 temerari a fost unul „ideal”: la cateva ore dupa atacul de la Palatul Westminster din Londra.

farsa atat terorist ploiesti
Inscenare de atac terorist la Ploiesti (foto: realitatea.net)
Potrivit Digi24, unul dintre ei avea o pelerina alba, un turban si un pistol cu capse. Un ploiestean i-a observat si a apelat numarul de urgenta 112.

Tinerii, cu vârste cuprinse între 16 și 21 de ani, se aflau intr-o masina neagra cu numere de Bacau si dadeau rotocoale prin centrul Ploiestiului, amenintand oamenii. Mai exact, cel care juca rolul teroristului sef era individul cu pelerina alba si cu turbanul pe cap. Apoi, au inceput sa traga cu un pistol de jucarie cu capse in directia trecatorilor. Bine-nteles ca acestia s-au panicat si au sunat autoritatile.

7 echipaje de poliție au demarat in cautarea tinerilor, care nici nu s-au sinchisit sa opreasca la semnalele fortelor de ordine. Dupa o urmarire ca-n filme pe strazile din Ploiesti, politisttii i-au scos din masină, i-au încatusat si i-au dus la sectie.

Pe numele lor a fost deschis un un dosar penal pentru tulburarea linistii publice. De asemenea, tanarul major, cel care a si condus mașina, a fost lasat fara permis de conducere si a incasat o amenda „imensa” de 580 de lei pentru ca nu s-a oprit la semnalul agentilor.

Cat despre ceilalti 4, ei vor fi doar amendati avand in vedere ca sunt…minori.

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *