Bocete și văicăreala la CpF după referendumul ratat

Supărare mare la haznaua non-guvernamentală CpF (Coalitia pentru Familie), după ce referendumul lor a eșuat intr-un mod lamentabil.

catalin vasile

Lacrimi in sanul CpF (captura: Digi24)

Unul dintre liderii Coaliţiei a început să plângă, duminică, în timpul conferinţei de presă de după închiderea urnelor.

”România are nevoie de o schimbare, de păstrare a tradițiilor, a valorilor și mai mult pentru faptul că suntem declarat un popor creștin. Îmi exprim bucuria pentru echipa aceasta, le mulțumesc în mod deosebit …. și …(aici îl podidește plânsul)…. așa cum au spus și colegii mei … rămân în linia întâi” – a spus cu vocea sugrumată de lacrimi, Cătălin Vasile, unul dintre sefii Coaliţiei pentru Familie, într-o declaratie pentru presă imediat după închiderea referendumului.

Bine-nteles ca trebuie sa existe si niste vinovati de serviciu pentru „naufragiul corabiei traditionale”, liderii coaliţiei absurdului dand vina pe partide, că au boicotat referendumul și că a existat o campanie de dezinformare care a transmis că referendumul este al PSD și al lui Liviu Dragnea.

De mentionat ca niciun partid cu exceptia USR nu a boicotat referendumul pentru casatorie.

Nemultumitii de la CpF au mai acuzat și felul în care acest referendum a fost organizat.

“Ne-am confruntat cu o imensă maşină propagandistică, antireferendum, pro boicot, de manipulare şi dezinformare a acestui popor. Ne-am confruntat şi cu un fenomen neaşteptat şi anume boicotul generalizat al partidelor politice din România împotriva acestui referendum. Iniţiativa noastră nu este una politică şi am refuzat întotdeuna confiscarea politică”, a afirmat liderul CpF, Mihai Gheorghiu.

P/S: Nu trebuie sa fim chiar impresionati de lacrimi ci mai degraba de agresivitatea liderilor Coalitiei pentru Familie, care s-au comportat execrabil la un miting traditional la Buzau unde au hartuit doi tineri reporteri de la Casa Jurnalistului ce asistau linistiti la eveniment.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *