Deputatul PSD de Neamt Ionel Arsene, super star intr-o inregistrare video compromitatoare

Seful PSD Neamt, deputatul Ionel Arsene, apare in ipostaze incendiare intr-un filmulet care il infatiseaza facandu-si de cap cu o tinerica ce se presupune ca este minora.

ionel arsene
Ionel Arsene (Sursa foto: ziarulceahlaul.ro)
Inregistrarea video care a fost initial expediata pe adresa redactiei EstTV, s-a raspandit deja ca focul fiind difuzata de mai toata presa nemteana si preluata ulterior de majoritatea site-urilor nationale de stiri si de televiziune.

Cel care a trimis caseta, pare sa cunoasca amanunte picante din viaţa politicianului, deoarece, intr-un email trimis jurnalistilor, pare destul de sigur că fata care il satisface pe deputat, este minora…şi…mai mult decât atât, sustine ca: „se înregistrează singur fără nici o jenă” . „Acesta este modelul politicianului din România.”. Intr-adevar bine spus, dar lumea cunoaste destul de bine comportamentul alesilor.

Filmul ce face parte din categoria „sex tape”, il infatiseaza pe alesul nemtenilor in timp ce se se filmează, se uită la cameră ca sa vada daca e in forma de zile mari, apoi dă lectii de viață fetisoarei, o trimite chiar si la…școală, ca să nu devina o ratata dupa care o bagă repede la pat pentru niscaiva scene intime.

Reactie pe Facebook
Bosul de la PSD Neamţ nu a negat în mod explicit originalitatea filmului, ci s-a aratat indignat de faptul ca jurnalistii au deconspirat prin „jocuri murdare”, asadar a lansat un atac într-un comunicat de presă pe Facebook (il vedeti mai jos).

In general, oamenii politici prinsi cu „mana la pasarica”, ies la rampa cam cu o singura explicatie (ce e drept cam penibila): Ca e trucaj! Totusi e greu de crezut ca un video se trucheaza intr-un mod banal in timp ce stai la o bere la terasa.

Iata mai jos declaratia postata de Arsene pe contul sau de Facebook:
„Condamn modul mizerabil în care s-a încercat discreditarea mea şi a activităţii mele. Folosirea unor astfel de mijloace arată că, pentru unii dintre adversarii mei, obiceiurile vechi nu dispar niciodată. Calomnia şi minciuna sunt instrumente care arată slăbiciunea celor care au ales să le utilizeze. Fără argumente reale şi solide, unii dintre adversarii mei politici, din disperare, au ajuns să folosească trucaje video în încercarea de a-mi păta imaginea publică. Doresc să le transmit un mesaj foarte clar: nu mă voi lăsa intimidat de nimeni! Am încredere în ceea ce fac în slujba cetăţenilor, ca reprezentant în Parlament al judeţului Neamţ, şi în deciziile mele în calitate de preşedinte al unei organizaţii de partid. Voi lupta întotdeauna împotriva celor ca ei, cei care nu au curaj să iasă public şi să lupte cu argumente, dar aleg să o facă mizerabil, prin atacuri josnice şi lipsite de onoare. Este regretabilă implicarea a două instituţii de presă în această acţiune de discreditare. Sunt un susţinător al libertăţii presei, dar cred cu tărie că jurnaliştii trebuie să fie responsabili pentru acţiunile lor în faţa opiniei publice. Nu au voie să se joace cu destinele oamenilor! Nu au voie să permită să fie folosiţi în asemenea acţiuni îndreptate împotriva unor persoane. Rolul presei este de a informa oamenii, nu de a distruge vieţi pentru patronii de presă sau alţi beneficiari. De aceea, voi folosi toate mijloacele legale pentru a aduce în faţa justiţiei pe cei implicaţi în atacul abject la adresa mea. Cei responsabili trebuie să dea socoteală pentru acţiunile lor şi sper ca această situaţie să devină un exemplu pentru aceia care vor mai încerca pe viitor să facă astfel de gesturi condamnabile. Sunt soţul unei femei minunate şi tatăl unui copil extraordinar. Regret profund că numele meu a fost implicat într-o asemenea acţiune calomnioasă. Timpul petrecut în politică m-a învăţat că te poţi aştepta la orice, dar familia nu trebuie să sufere din cauza celor fără onoare şi ruşine care au putut gândi un asemenea atac la adresa mea. Şi sunt convins că, la fel ca mine, nemţenii îşi preţuiesc familiile şi pe cei dragi şi vor fi alături de mine pe parcursul acestor evenimente. Pentru că cei care au făcut aşa ceva sunt în stare de orice. Ieri am fost eu, mâine poate fi altcineva care le stă în cale. Nu trebuie să le mai permitem să ne polueze spaţiul public cu ura lor, cu lipsa lor de onoare şi de moralitate. Pentru binele nostru şi pentru valorile care ar trebui să guverneze vieţile noastre, ale tuturor“.

Da domn Arsene, azi ai fost dumneata iar maine altcineva, doar ca cei ce urmeaza o cale corecta nu prea au motive sa-si faca griji. Totusi ar trebui sa fii satisfacut cu faptul ca cei de la Est TV au difuzat filmuletul la o ora deadecvata (21:00) si au fost amendati de CNA cu suma maxima de 200.000 lei.

Citeste si: Ionel Arsene, cine a fost si cine a ajuns (Catavencu) precum si Tepele deputatului cu o firma falimentara (ZiarulEvenimentul)

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *