Pentru Iordache şi degetele sale mijlocii

Florin Iordache, groparul justiţiei din România, nu prea reuşeşte să se faca inţeles in faţa audienţei căreia i se adresează şi drept consecinţă a inceput mai nou să apeleze la gesturi obscene fluturându-şi degetele mijlocii prin Parlamentul Romaniei. In mod normal, astfel de troglodiţi ar trebui supuşi unui control psihologic şi psihiatric amănunţit, inainte de a intra cu bocancii intr-o instituţie a statului care sub dominatia PSD, pare să indeplinească mai mult rolul de circ.

iordache gest obscen deget mijlociu

Culmea nesimtirii: Iordache face semne obscene in Parlamentul Romaniei (captura: Digi24)

Probabil ca Iordache era mai priceput la ceea ce facea inainte de a intra în politică, el lucrand ca inginer la Fabrica de Mobilă Caracal, după Revoluție fiind director al SAFAR SF6 Caracal.

Judecătorul Cristi Dănileţ a postat pe Facebook un mesaj care scoate in evidenţă cateva legi in faţa cărora ar trebui să răspunda aghiotantul lui Dragnea, cel care, culmea, se ocupa cu legiferarea in Comisia Judirică pe care o conduce.

http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/125693
LEGEA 61/1991
Articolul 2: Constituie contravenţie săvârşirea oricăreia dintre următoarele fapte, dacă nu sunt comise în astfel de condiţii încât, potrivit legii penale, să fie considerate infracţiuni: 1) săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, ameninţări cu acte de violenţă împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora sau a instituţiilor publice;
Articolul 3: (1) Contravenţiile prevăzute la art. 2 se sancţionează după cum urmează: b) cu amendă de la 200 lei la 1.000 lei, cele prevăzute la pct. 1), 12), 16), 24), 25) şi 28);

http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/109855
CODUL PENAL:
Articolul 371 Tulburarea ordinii și liniștii publice:
Fapta persoanei care, în public, prin violențe comise împotriva persoanelor sau bunurilor ori prin amenințări sau atingeri grave aduse demnității persoanelor, tulbură ordinea și liniștea publică se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.