Reclama KFC si Turnul Chindiei. Scandalul piticului sexi ia amploare. Primarul din Targoviste ameninta cu procese

Suparare mare la Targoviste unde celebrul fast-food american KFC a filmat o reclama sexi in Turnul Chindiei, reclama ce a fost difuzata pe canalele de televiziune din Germania.

turnul chindiei
Turnul Chindiei facut „celebru” de o reclama KFC. (foto: wikimedia)
Primarul targovistean, Daniel Cristian Stan, a trimis o scrisoare deschisa celor de la KFC prin care ii anunta ca va da firma in judecata daca nu retrage clipul realizat in turnul orasului, edilul fiind de parere ca acesta afecteaza „emblema de secole” a urbiei.

Potrivit scrisorii deschise postate joi pe pagina de facebook de primarul Daniel Cristian Stan, ceea ce a facut KFC cu clipul filmat in Turnul Chindiei este „in egala masura, ofensator şi revoltator”, iar comunitatea a reactionat „dezaproband masiv initiativa”.

„Am fost neplăcut surprins să urmăresc clipul publicitar pe care compania dumneavoastră l-a filmat în municipiul Târgovişte, în cadrul Complexului Naţional Muzeal <>, lângă Turnul Chindiei. Consider că filmarea şi expunerea sunt de natură să maculeze una dintre emblemele de secole ale oraşului, punct de referinţă pentru comunitate, iubit şi respectat de târgovişteni, de români şi nu numai. Ceea ce aţi făcut dumneavoastră este, în egală măsură, ofensator şi revoltător, iar comunitatea noastră a reacţionat în consecinţă, dezaprobând masiv iniţiativa”, scrie primarul.
Credit foto: Wikimedia

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *