Cand MAI circula cu 110 km/h prin localitate: Fara sirene si girofaruri (VIDEO)

O Dacia Logan ce apartine de Ministerul Afacerilor Interne a fost filmata de in timp ce mergea prin localitate cu viteze de 100-110 km/h in anumite momente depasind pe linie continua fara a semnaliza intentia. Incidentul a fost filmat de camera de bord a altui participant la trafic, iar filmuletul a fost incarcat pe o retea de socializare unde a starnit numeroase controverse intre internauti.

masina mai dacia logan

Masina MAI aparent in misiune fara semnale luminoase si acustice (foto: Facebook)

Se pare ca marea problema este ca masina „internelor” nu avea semnalele luminoase si sonore in functiune, fiind presupus ca era intr-o misiune oficiala.

Cel care filmat incidentul a postat pe Facebook un video si o fotografie impreuna cu mesajul: „Miliția Română in acțiune. Rog „share” toți cei care vor aceleași drepturi ilegale ca și ei.

110-120 în localitate,depășiri pe linia continuă,nesemnalizare la schimbarea direcției de mers.”

Cunoscutul politist brasovean Marian Godină, a dat share postarii initiale impreuna cu propriul comentariu :„Un nene a filmat şi a postat filmulețul ăsta în care se ține după o maşină, probabil a jandarmeriei şi, după părerea mea, grăbită la vreo intervenție.

Cel mai tare mi se pare unul dintre comentarii, în care mama şoferului îi urează drumuri bune. O să pun print screen în primul comentariu. Ce oameni!!! :)))))” a scris Marian Godină.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *