Vuvuzelele anti-Justitie puse cu botul pe labe de emisarul CE Paraskevi Michou: „MCV nu va fi ridicat în 2017. Depinde de Guvernul si Parlamentul Romaniei!”

Mesagera Europei le-a luat piuitul trompetelor anti-Justitie din Guvernul Romaniei!

Anterior intalnirii cu secretarul general-adjunct al Comisiei Europene, Paraskevi Michou, doi ministri din Guvernul Dragnea-Grindeanu sustineau sus si tare ca gata, anul asta trebuie sa ne debarasam de faimosul MCV, pentru ca NU MAI SUNTEM CORUPTI!

Paraskevi Michou

Paraskevi Michou (img: eu-ems.com)

Florin Iordache (ministrul Justiției) si Ana Birchall (ministrul Afacerilor Europene). In timpul intrevederii cu cele doua vuvuzele din spatiul „carpato-danubiano-pontic”, Paraskevi Michou le-a oferit rapid un dus rece, spunandu-le sa beleasca ochii si sa nu mai actioneze impotriva Justitiei.

Dupa intalnire, oficialul european a declarat:
* „MCV nu va fi ridicat anul acesta. Ridicarea MCV depinde de ceea ce Guvernul și Parlamentul vor face, depinde de îndeplinirea tuturor condițiilor stabilite. Trebuie să ne asigurăm că reformele făcute sunt sustenabile și ireversibile”.

* „Ceea ce Comisia Europeană și președintele Juncker ar vrea să vadă este să lucrăm în vederea finalizării MCV, dar acest lucru depinde de Guvernul din Romania și de Parlament în a accelera, a merge în direcția corectă, și nu înapoi”.

Alo, Iordache & co: capisci? comprenez-vous? do you understand?

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.