VIDEO: Olguta Vasilescu sterge postarea in care Politia Romana e facuta INCOMPETENTA

Olguta Vasilescu a dat share unui clip animat postat initial de viceprimarul din Craiova, Adrian Cosman, si care sugereaza ca modificarile Codurilor Penale adoptate de PSD si ALDE sunt „minunate” pentru ca ii blocheaza pe anchetatori in a gasi ”ţapi ispăşitori”.

olguta vasilescu filmulet controversat
Loveste si fugi: Olguta Vasilescu a postat si apoi a sters imediat (captura: realitatea.net)
In clipul cu pricina, Politia Romana este facuta INCOMPETENTA si acuzata ca ar complota impotriva cetateanului, iar faptul ca Lia Olguta Vasilescu impartaseste astfel de opinii suna ca si cum i-ar fi dat colegei Carmen Dan o palma zdravana, asa ca de la ministru la ministru.

Filmuleţul pleacă de la ipoteza că la metrou are loc o crimă, iar privitorul, un simplu cetăţean, este prin preajmă. Clipul prezintă un scenariu în care acesta ajunge „vinovatul de serviciu” în lipsa adevăratului făptaş.

”Se poate întâmpla ca poliţia incompetentă să nu-l identifice pe ucigaş. Şi să caute un ţap ispăşitor. Legea poate să fie de partea ta, nu de partea poliţiei sau a procurorilor incompetenţi. Parlamentul trebuie să modifice legile justiţiei în folosul oamenilor. Gata cu ţapii ispăşitori”, se arăta în mesajul distribuit de viceprimarul din Craiova, Adrian Cosman.

Ulterior, filmuleţul de 57 de secunde a fost distribuit şi pe un cont PSD Craiova, dar şi pe contul ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu.

Câteva ore mai târziu, acesta a fost şters atât de pe contul PSD Craiova, cât şi de pe contul ministrului şi a viceprimarului municipiului Craiova, noteaza Realitatea.

Filmuletul controversat poate fi urmarit mai jos:

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *