PSD anunta ca salariul minim NU va mai creste si arunca in mod mincinos vina pe Guvernul Ciolos

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, anunta ca se amana aplicarea uneia dintre promisiuni electorale ale PSD, marirea salariului minim. Insa in loc de explicatii realiste si pertinente, Badalau a preferat sa recurga la minciuni clasice si sa dea vina pe Guvenul lui Dacian Ciolos, ca tot e la moda.

psd

PSD-ul arunca pisica in curtea guvernului Ciolos cand vine vorba de promisiuni

„Dacian Ciolos a inghetat azi salariul minim pe economie, lucru care, nu s-ar fi intamplat daca am fi avut, in prezent, un Premier desemnat”, scrie Badalau pe pagina sa de Facebook.

„Realitatea este urmatoarea: PSD a crescut salariul minim, in timpul precedentei guvernari, cu 50%. Acum, pana in 2020, programul de guvernare prevede o crestere cu 40%, pana la 1.750 lei (cu plecare de la 1.450 lei, in #ianuarie 2017). Din pacate este doar una dintre masurile din programul de guvernare al PSD, care se amana. Cresterea economica TREBUIE sa se transfere in buzunarele oamenilor!”, a mai scris Niculae Badalau.

Care este de fapt adevarul?
Realitatea ne este aratata mai limpede de catre purtatorul de cuvant al Guvernului Ciolos, Liviu Iolu, care spune ca decizia de a mari salariul minim poate fi luata fara nicio problema de catre viitorul guvern PSD-ist.

„Valoarea salariului minim pe economie garantat in plata pentru 2017 va fi stabilita de viitorul Guvern. Actualul Executiv, asa cum a anuntat in Consiliul National Tripartit din 12 decembrie, a decis sa mentina nivelul actual al salariului minim de 1.250 de lei, avand in vedere ca viitorul Guvern va avea legitimitatea necesara pentru stabilirea unei noi valori care sa se aplice anul viitor”, a declarat, joi, Liviu Iolu.
Sursa: Aktual24

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.