Masluirea votului in Parlament la motiunea de cenzura anti-Grindeanu? Bile in plus care nu pot fi explicate (VIDEO)

PSD a reusit performanta unica de a-si darama propriul guvern, dar si mai uimitor este faptul ca voturile la motiunea de cenzura anti-Grindeanu par sa fi fost masluite chiar in…Parlament. Si asta, in ciuda faptului ca Mihai Gotiu, parlamentar USR, a verificat urnele de vot sa nu aiba bile ascunse inauntru chiar inainte de inceperea procesului de votare. Parlamentarul USR a ridicat capacul fiecareia dintre cele doua urne si chiar le-a pipait in interior. Dar, gestul laudabil al lui Gotiu nu a fost suficient pentru a impiedica o posibila frauda.

Paradoxul urnelor: mai multe bile decat parlamentari (captura Youtube)

Numarul demnitarilor care au bagat bile in urna la motiune a fost mai mic (249) decat cel al voturilor totale consemnate (251) iar cei raspunzatori nu au fost capabili sa explice incredibila situatie.

„Numarul total de voturi valabil exprimate: 251. Din care, voturi pentru adoptarea motiunii de cenzură: 241.” – A fost anuntul oficial după numararea voturilor la motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu. Doar ca socoteala oficiala nu se potriveste celei de pe inregistrarile video si nimeni nu are o explicatie coerenta, scrie stiripesurse.ro

In imaginile de mai jos se poate observa cat se poate de clar ca au votat nici mai mult nici mai putin de 249 de alesi si este greu de crezut ca bilele s-au multiplicat singure.

Video: Numaratoarea votului la motiunea de cenzura PSD contra Grindeanu

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.