Codrin Stefanescu: PSD vrea votarea proiectului de modificare a Legilor justitiei in Parlament pana la 21 decembrie

Mai rau ca hotii!!! Se pare ca exista un interes enorm din partea coalitiei PSD-ALDE ca legile justitiei sa fie macelarite si aprobate inainte de sfarsitul acestui an.

codrin stefanescu legile justitiei

Codrin Stefanescu (Foto: libertatea.ro)

Scopul este ca pana pe 21 decembrie proiectul sa fie votat in Parlament si apoi sa fie expediat spre promulgare la presedintele Klaus Iohannis. Dezvaluirea a fost facuta joi seara de secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, noteaza HotNews.

„Vom merge cu modificarea legilor Justiției așa cum am promis, ca până pe data de 21 decembrie tot pachetul să fie votat și trimis la Cotroceni. (…) Ieri s-a întâmplat în Comisie (comisia specială pentru Legile Justiției – n.r.) un mic accident legat de formularea privind obligația statului de a se îndrepta împotriva magistraților care greșesc și a recupera prejudiciul de bani. Vom schimba din «are dreptul» în «va avea obligația». Va fi rectificat săptămâna viitoare – luni și marti – la Senat”, a declarat Ștefănescu.

Acesta a precizat că declarațiile sale reprezintă „poziția oficială a PSD, asumată de toți”.
„Și când spun asumată de toți, mă refer de la Liviu Dragnea până la toți din conducerea PSD – de Bădălau, de mine, de Neacșu, de toata lumea”, a mai spus Codrin Ștefănescu.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *