Basescu catre Dana Grecu: „Termina cu provocarile. Esti marunta”

Angajata Antenei 3, Dana Grecu, a incercat sa-l ia la rost pe Traian Basescu, insa socoteala de acasa pare sa nu se fi potrivit cu cea de la targ avand in vedere ca a primit o reactie pe masura din partea fostului presedinte roman.

Dana Grecu (foto: internet)
Grecu a povestit ce s-a intamplat cand s-a intalnit cu Basescu pe holurile Parlamentului inainte de votul asupra motiunii de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu.

„L-am intrebat civilizat pe domnul presedinte al Romaniei. I-am zis: ‘domnule presedinte’. Nu i-am spus ‘ba, ma’. L-am intrebat asa: ‘domnule presedinte, credeti ca Liviu Dragnea o sa faca puscarie?’. S-a strans asa si a zis: ‘eu nu vreau sa vorbesc despre asa ceva. Nu imi plac subiectele astea’.

I-am spus: ‘adica nu mai stiti cine face puscarie in Romania? Parca stiati’. S-a intors cu spatele la mine si a zis: ‘Voi stiti cine face puscarie’. Adica noi, de la Antena 3, stim cine face puscarie in tara asta. Si mi-a mai zis: ‘termina cu provocarile. Esti marunta’. Apoi a plecat. Fost presedinte de tara intr-o tara in care toti avem speranta sa traim maine mai bine decat traim pe zi”, a spus Dana Grecu.

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *