Video: Radu Banciu: Voiculescu il acuza pe Basescu de dereglarile hormonale ale liderilor USL

Radu Banciu, comicul realizator al emisiunii de pamflet „Lumea lui Banciu” de pe B1 TV, a facut niscaiva comentarii vineri noaptea vis-a-vis de acuzațiile aduse de Dan Voiculescu sefului statului în cazul conflictelor dintre sefii USL.

Jurnalistul spune că Traian Băsescu este mereu cel ce starneste neînțelegerile dintre Victor Ponta și Crin Antonescu, deși USL-istii „l-a anulat de mult timp pe președinte”.

„Am înțeles că Băsescu e vinovat pentru că n-a mărit salariile și pensiile, că n-au construit podul de la Mihai Bravu, că nu s-au strâns câinii de pe stradă, că nu se privatizează țara, că e ceață, că nu ninge de Crăciun. Dar tot el să fie vinovat și pentru dereglările hormonale ale lui Ponta și Antonescu? Asta zice Voiculescu, că el ar fi vinovat că nu se înțeleg ăștia din USL între ei, deși tot ei s-au lăudat că au scăpat de el”, a spus Banciu.

Dan Voiculescu a mentionat pe blogul personal că „criza din USL, după unii, cea mai mare de până acum, a fost generată de același președinte maestru al dezbinării, conflictului și diversiunii”.

Radu Banciu replica de gratie: Tot Băsescu este vinovat de dereglările hormonale ale liderilor USL

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *