Dr. Ben Carson ii sperie pe americani cu declaratie despre Obamacare: E sclavie

Dr. Ben Carson pare sa nu se joace cu cuvintele: Obamacare este „cel mai rău lucru care i s-a intamplat acestei natiune de la sclavagism incoace.”

Ben Carson

Neurochirurgul Ben Carson a comparat planu „Obamacare” cu sclavagismul (Wikimedia)

Declaratia cu privire la proiectul sistemului de sanatate „Obamacare” a fost facuta de Dr. Carson vineri in timpul unui discurs la „Values Voter Summit”.

„Este sclavie pentru ca isi propune sa ne faca pe toti subordonati guvernului,” a spus el. „Nu a fost niciodata vorba despre asigurari medicale. A fost vorba de control.”

Dr. Carson a mai comparat noua reforma a asigurarilor de sanatate cu ideile adoptate de Vladimir Lenin, unul dintre parinții socialismului si comunismului.

„Medicina Socializata este cheia in crearea unui stat socialist”, a declarat Dr. Carson unui public de aproximativ 2.000 de sustinatori ai valorilor traditionale.

Un astfel de comentariu poate parea paranoic pentru unii, a spus el, „dar as spune ca daca stii ceva despre istorie, cum ai putea sa nu-l aduci in discutie?”

Cand oamenii din ramura executiva si legislativ nu trebuie sa participe, dar oricine altcineva poata, atunci aia nu-i America, ci Rusia”, a adaugat el.

Comparatia planului reformei asigurarilor de sanatare cu sclavismul a fost cu atat mai socanta cu cat neurochirurgul Ben Carson este privit un potențial pretendent la Casa Alba.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *