Sondajul lui Tutuianu, dezastru pentru PSD: Iohannis si Ciolos ii domina pe Tariceanu, Firea si Dragnea

Liviu Dragnea a castigat un nou vot de sustinere din partea social democratilor insa situatia in partid nu pare a fi prea roz. Vicepresedintele PSD Adrian Țuțuianu, unul dintre opozantii lui Dragnea, a prezentat vineri, la ședința Comitetului Executiv National (CExN), un sondaj de opinie intern potrivit caruia liderul teleormanean are o popularitate dezastruoasa comparativ cu cea a formatiunii pe care o pastoreste.

Sondaj Tutuianu alegeri prezidentiale

Iohannis, Ciolos si Kovesi domina preferintele romanilor (sondaj: Adrian Tutuianu)

In cazul in care in urmatoare duminica am avea alegeri prezidentiale iar Dragnea ar candida, acesta ar primi doar 4% din votul electoratului roman.

Sondajul, care a fost realizat in perioada 1-10 septembrie, arata de asemnea ca si popularitatea PSD a scazut, partidul fiind cotat cu 25-30% din numarul de alegatori.

Pe langa eventuala candidatura a lui Dragnea, sondajul ia in calcul si candidaturile contracandidatilor sai cum ar fi Gabriela Firea, Călin Popescu-Tăriceanu (din tabăra puterii), respectiv Klaus Iohannis, Dacian Cioloș și Laura Codruța Kovesi, din grupul opoziției.

Rezultatele sondajului sunt zdrobitoare pentru PSD. Președintele Klaus Iohannis pare a domina competiția electorală în primul tur, obținând un scor de două ori mai mare decât al candidatului de pe locul 2 (Tăriceanu) și mai mult decât scorul combinat al celorlalți doi candidați din grupul anti-PSD (Kovesi + Cioloș).

In ceea ce-l priveste pe Liviu Dragnea, acesta abia reuseste sa se pozitioneze pe locul cinci, la distanță considerabilă de ceilalți, se arată in concluziile sondajului prezentat de Adrian Tutuianu.
Sursa: ziaruldeiasi.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *