Clarvazatoarele, experte in cutremurele romanesti

Se pare ca multitudinea de sisme ce au avut loc in ultima luna in zonele Vrancea si Galati, dau apa la moara prezicatorilor, bocitoarelor, clarvazatoarelor si care or mai fi din bransa.

Doina Ionel

Clarvazatoarea Doina Ionel ne pune in tema cu programul cutremurelor (Credit: ziare-pe-net.ro)

Intr-adevar cutremurul a devenit o oportunitate excelenta de advertising in vremurile de criza. Un caz concret este reprezentat de clarvazatoarea Doina Ionel care ar fi anticipat cutremurul de 5.5 grade din Vrancea de acum saptamani. Intervalul de timp asociat cutremurului a fost intre 3 si 5 dimineata iar socul s-a simtit la 4:37 a.m. Ba mai mult, doamna nu se lasa si ne „ameninta” cu o alta zgaltaire de intensitate mai mare ce se presupune ca va avea loc foarte curand.

Parand ca se antreneaza pentru un job la cunoscuta agentie USGS, Mrs. Ionel spune:
„Pana la sfarsitul saptamanii curente se va produce un seism asemanator celui de pe 6 octombrie. Cutremurul va inregistra cam 6 grade pe scara Richter si va avea loc intre orele 02:00 şi 03:00 a.m. Atentie insa, acesta nu este „mult asteptatul” cutremur care va avea peste 7 grade si se va produce în aceasta iarna”, a declarat pentru tabloidul Click! prezicatoarea in evenimente seismice Doina Ionel.

Dumneaei ori este un geniu in evolutia cutremurelor si ar trebui ca INFP sa fie desfiintat deoarece nu-si mai are rostul, ori s-a documentat destul de bine pe site-urile UGSG si WorldEarthquakes ale caror statistici (vezi aici) avertizeaza oricum ca Romania este expusa la un seism de peste 7 grade in intervalul 2011-2013 cu un maxim de probabilitate in 2013. Avand in vedere ca pe 2013 il pierdem, singura posibilitate ca statistica sa se adeveasca este ca marea zdruncinatura sa se intample in iarna ce vine.

Cat despre cutremurul de saptamana asta, in caz ca va veni, Doina Ionel ii avertizeaza in special pe bucuresteni carora le transmite sa fie prevazatori.

Conform tabloidelor, clarvazatoarea a mai prevazut cutremurul devastator din 19 mai 2012 din nord-estul Italiei, dar și seisemele din Noua Zeelanda.

Comments

comments

1 Response

  1. Daria spune:

    In urma razboiului multi vitezi se arata! Daca chiar este clarvazatoare in cutremure, de ce nu prezice exact ca sa avertizeze si populatia sa se pregateasca! Asa fac multi….dupa daca nu se adevereste se ascund!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *